logo
En

SEO & Marketing

SEO

facebook

adwords

website optimization

web marketing

SEO & Marketing online

Domeniile SEO și Promovare online devin din ce în ce mai greu accesibile datorită politicilor impuse de Google. Serviciul de optimizare este în continuă creștere în cadrul agentiei noastre datorită complexități și algoritmului Google mereu în schimbare. Altfel spus, ținem pasul cu schimbarea. Și vorbim numai de Google pentru că, la nivel global, Google are o cotă imensă, majoritatea cautarilor efectuându-se prin intermediul acestui motor.

Ca serviciu, SEO presupune optimizarea website-ului și optimizarea densității de cuvinte cheie, naturalețea folosirii, codul valid și realizat în asentimentul Google, precum și alte artificii legale, dar confidentiale pe care le folosim în optimizarea unui website. Desigur, trebuie ținut cont că optimizarea este dependentă de promovare și invers. Pentru o cotație de SEO, trebuie să audităm website-ul, să îl analizăm și, ulterior, revenim cu un raport final, în care detaliem modificările, îmbunătățirile și sau adăugirile ce trebuie realizate la website.

În ceea ce privește marketingul online, putem discuta despre servicii dedicate fiecărui business în parte și aceste servicii pot cuprinde cele mai creative idei. Putem vorbi despre campanii virale, teasere, youtube marketing, social media marketing prin Facebook ads, comunicate de presă, baze de date targhetate prin diverse metode, jocuri sau modalități de adunare a datelor, display advertising prin Google Adwords, campanii de remarketing și lista poate continua.

Vezi Galeria
Contactează-ne