logo
En

WEB DESIGN

Laravel

 CodeIgniter

CSS

HTML

PHP

MYSQL

MongoDB

AngularJS

Design și dezvoltare web

Realizăm website-uri valide, cu un aspect estetic deosebit, complet administrabile de catre utilizator și optimizate pentru motoarele de căutare. Nu folosim template-uri și orice proiect este tratat cu respect, indiferent de valoare. Orice website realizat de catre Touch Media este cu design unic în mediul online, cu un sistem de administrare dedicat și optimizat pentru motoarele de căutare. Website-urile se realizează etapizat (design, implementare css/html, programare și CMS, SEO și testare), în urma unui brief pe care orice client trebuie să îl completeze.

Folosim, pe lângă limbajele clasice (PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc.), și frameworkuri complexe, pe care putem dezvolta orice tip de proiect. Ne place să lucram pe Codeigniter și Laravel, ceea ce nu înseamnă că nu lucrăm și în alte limbaje.

Un alt serviciu cu tradiție este realizarea de magazine online pe platforme dedicate. În funcție de complexitatea magazinului dorit, putem alege împreună cea mai bună soluție de dezvoltare web. Pașii de realizare a unui magazin online sunt stabiliți împreună cu beneficiarul: UX/UI, design și logică, programare, testare și live. Lucrăm etapizat pentru o cât mai mare eficiență, dar și pentru a elimina erorile de comunicare.

Vezi Galeria
Contactează-ne