logo
En

UX Design

branding

design

 creative

corporate identity

logo design

user experience

Estetica, în esența sa, se ocupă de frumos și de armonie. Procesul de design și creație este, din punctul nostru de vedere, cel mai important în orice tip de vizual. Consistenta si coerenta elementelor vizuale au o importanță foarte mare în contuarea unui brand sau în vânzarea directă.

De-a lungul timpului, branding-ul și creația au devenit un punct forte al agentiei Touch Media. Ne place să ne jucăm cu formele și știm foarte bine să combinăm armonios și corect cromatic culorile. Nu dorim să vă prezentăm cercul lui Itten sau să vă ținem o lecție de cromatică privind culorile primare sau binare și nici nu vom pune secțiunea de aur pe grafica dumneavoastră pentru a echilibra elementele în pagina. Tot ceea ce vă putem garanta este că le știm atât de bine, încât procesul de design și creație se ghidează după niște reguli "de aur" în orice compoziție, toate acestea, combinate cu "know how " în domeniu.

De aceea vorbim mai putin despre user experience, user interface si alte procedee. Dar puteti fi convinsi ca atunci cand veti lucra cu noi vom respecta cele mai inalte standarde procedurale si le vom combina cu creativitatea si experienta. Si aici vorbim de parcursul unei lucrari care incepe cu analiza, urmeaza wireframe-ul cu prototyping-ul. Vom face ulterior desing-ul si inca odata prototyping-ul. Astfel, un website sau o aplicatia va ajunge in stadiul de development, doar dupa ce ne asiguram ca are un UX excelent.

Vezi Galeria
Contactează-ne