logo
En
Synevo

Website de prezentare si ecommerce

Început.

Procesul de digitalizare pentru Synevo a inceput acum 1 an cu doua aplicatii dedicate pacientilor si doctorilor ce vor fi lansate in stadiul de MVP. A continuat cu digital brandigul care era necesar pentru ca toate toate tarile sa isi alinieze website-urile si sa se creasca consistenta brandului. Ultimul proiect, dar si primul lansat, este website-ul Synevo.ro

 

telefon

Synevo.ro este un proiect complex care a necesitat o migrare a vechiului site si un redesign complet al acestuia. Proiectul a fost compus din: UX, design, frontend si backend. Pentru e-commerce grupul Synevo-Medicover a ales dezvoltarea pe WooCommerce.

 

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Design-ul a fost realizat pentru desktop si separat pentru mobile. Functiile complexe ale acestui site sunt legate de magazinul online: Plansa anatomica, pachete, senzorul de sanatate. Toate aceste functii sunt menite sa creasca vanzarile Synevo pe partea de online.

poza poza
Final.

Colaborarea cu grupul Synevo continua prin multe proiecte interesante si servicii de mentenanta, design, branding si dezvoltare web.

next
Next project
55 Garage