logo
En
Shinto Club

Website de prezentare responsive

Început.

Karate Kyokushin nu reprezintă doar un stil de karate, ci și unul de viață. Sunt puține lucruri care se cunosc despre acest stil, mulți considerându-l foarte dur. Este într-adevăr unul dintre cele mai dure stiluri de arte marțile și, de departe, cel mai puternic. Dar în Kyoksuhin descoperi și latura artistică, spirituală. În traducere, Kyokushin înseamnă calea adevărului suprem.

telefon

Shinto Club a fost și este un proiect de suflet. Cuvântul Shinto înseamnă "poarta spre zei, spre cunoaștere" și, astfel, am organizat site-ul pe informație și cunoaștere a artelor marțiale. De multe ori învăluite in mister, artele marțiale trebuie descoperite. Website-ul abundă de informații atât pentru cei care doresc să practice, cât și pentru cei care deja practică.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Puteți găsi informații relevante despre cum se desfășoară un examen de centură, în ce constă examenul pentru fiecare grad în parte, imagini din stagiile de pregătire și de la campionatele la care sportivii Shinto Club participă sau informații despre stilul Kyokushin, maeștri etc.

poza poza
Final.

Președintele clubului este sensei Gelu Oprea. Și, pentru că acesta este implicat în Kyokushin de mai bine de 30 de ani, puteți găsi  arhive cu imagini cu cei care au pus bazele stilului, mari maeștri internaționali. Osu!

next
Next project
Lisa Shop