logo
En
Nichiduta

Soluții e-commerce pentru magazine dedicate copiilor

Început.

Compusă dintr-o echipă tânără și ambițioasă, compania Nichiduță Trading a lansat, în 2009, Nichiduta.ro. A reușit să se afirme repede în mediul online și chiar să ocupe un loc decisiv printre comercianții de top din domeniu. Clientul a încercat întotdeauna să prezinte noi produse și un standard de înaltă calitate, ceea ce a dus la necesitatea dezvoltării unei rețele de distribuție și a partenerilor pentru produsele importate.

telefon

Pe o piață destul de aglomerată, și ne referim aici la domeniul de articole dedicate copiilor, clientul a reușit să crească rapid, datorită gamei largi și diversificate de produse, dar și datorită campaniilor dezvoltate împreună. Ne-am bucurat de încredere reciprocă.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Touch Media a asigurat tot brandingul pentru Nichiduță, realizând, pe parcursul unei colaborări de mai bine de 8 ani, peste 10 website-uri conexe și, în ce privește website-ul principal, 4 design-uri. 

poza poza
Final.

Totodată, am reușit, pe partea de branding și design, să dezvoltăm un brand puternic, asigurând partea creativă pentru un pachet extins de identitate vizuală. Am asigurat nu numai serviciile de dezvoltare website, design și front, am învățat, împreună cu acest client, ce înseamnă un magazin online de top și exigențele pieței.

next
Next project
Mircea Marinescu