logo
En
Francek Friseure

Branding, dezvoltare web și aplicații mobil

Început.

Colaborarea cu Francek Friesure este una foarte complexă. Lucrăm cu Francek de mai bine de 8 ani. Dacă ar fi să adunăm toate lucrările, putem spune că o mică parte a activității noastre a fost dedicată acestui client. Un client educat și care apreciază calitatea și profesionalismul înainte de orice.

telefon

În 8 ani, am realizat peste 10 website-uri, 2 aplicații de mobil, sute de campanii de marketing în toată lumea, am desenat peste 10 identități vizuale, am asigurat branding-ul complet al tuturor companiilor și afacerilor, dar și o parte din producția produselor de promovare offline. Am crescut și ne-am dezvoltat o dată cu ei, învățând și specializându-ne pe partea de beauty.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Serviciile oferite acestui client sunt fără întrerupere, atât pentru businessul principal, dar și pentru business-urile conexe și activitățile desfășurate în afara Germaniei, în US sau alte țări.

poza poza
Final.

Francek Friesure este un brand complet, realizat integral de către Touch Media, de la identitate vizuală până la marketingul online pentru orice proiect dezvoltat. Orice lucrare este un succes, pentru că este tratată cu seriozitate de către ambele părți.

next
Next project
Guido