logo
En
iOrder

Aplicație hibrid pentru iOS și Android

Început.

IOrder este o aplicație pentru iOS și Android, dezvoltată în mai multe direcții, pentru a oferi o gamă de servicii specializate pe sectorul horeca. Aplicația are o complexitate mare și este o punte între chelner și client, înlocuind meniul clasic din restaurant cu unul digital, cu posibilitatea de a comanda din aplicație. Totodată, aceasta poate sorta tipul comenzii și trimite diferențiat, către bar și bucătărie, comenzile utilizatorilor. 

telefon

Un alt update al aplicației a fost modulul de delivery și take away. Astfel, aplicația intră pe un segment de piață destul de important, cu o concurență crescută. 

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Din punct de vedere tehnic, aplicația a fost dezvoltată Hybrid, folosind Cordova. Backend-ul este realizat în Laravel, iar protocolul de comunicare folosește WebSockets.

poza poza
Final.

IOrder este o aplicație la care se lucrează continuu, care are, lunar, mici update-uri cu funcții noi, update-uri realizate în urma feedback-ului din piață. Branding-ul și întregul proiect a fost dezvoltat integral de către Touch Media.

next
Next project
Xplories