logo
En
IRI Pen

Aplicație e-learning

Început.

Yavu Ltd este inventatorul unui instrument care folosește acidul hialuronic pe care îl introduce în buzele pacienților fără a folosi ace. Este o invenție revoluționară, patentată de acest producător German. Echipa Yavu Ltd a ales Touch Media pentru dezvoltarea unei complexe aplicații de mobil pentru cei ce doresc să învețe această procedură.

 

telefon

Aplicația este formată din mai multe componente. Cuprinde aplicația pentru clienți, aplicația pentru instructori, master app și un backend prin care se gestionează întregul proces. Toate acestea au fost legate la o bază de date globală, cu instructori din toată lumea.Yavu.de este un proiect foarte complex. Site-ul si aplicatia lucreaza impreuna, dar au si functii diferite. Webiste-ul ofera in plus mult continut si un acces pentru departamentul de marketing al companiei, are are propriul sistem de e-learning.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Aplicatiile au fost realizate in React Native, website-ul clasic, folosind CSS/HTML, backend-ul este in Laravel iar API-ul care leaga toate aceste procese foloseste REST. Aplicația are la bază și un live chat care este dezvoltat pe WebSokets.

poza poza
Final.

Aplicația este adresată în special celor care doresc să obțină un certificat prin care pot folosi IRI Pen, dar și instructorilor din întreaga lume, care oferă cursurile necesare pentru ca studentul să dobândească toate cunoștințele necesare obținerii certificatului.

next
Next project
Golful Pescarilor