logo
En
IRI Pen

Aplicație e-learning

Început.

Yavu Ltd este inventatorul unui instrument care folosește acidul hialuronic pe care îl introduce în buzele pacienților fără a folosi ace. Este o invenție revoluționară, patentată de acest producător German. Echipa Yavu Ltd a ales Touch Media pentru dezvoltarea unei complexe aplicații de mobil.

telefon

Aplicația este formată din mai multe componente. Cuprinde aplicația pentru clienți, aplicația pentru instructori, master app și un backend prin care se gestionează întregul proces. Toate acestea au fost legate la o bază de date globală, cu instructori din toată lumea.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Am ales React Native pentru dezvoltare, deoarece funcțiile native ale telefoanelor vor fi folosite destul de mult, dar și pentru tehnologia excepțională pe care React Native o oferă dezvoltatorilor și pentru experiența pe care o oferă utilizatorului. Aplicația are la bază și un live chat care este dezvoltat pe aceeași tehnologie.

poza poza
Final.

Aplicația este adresată în special celor care doresc să obțină un certificat prin care pot folosi IRI Pen, dar și instructorilor din întreaga lume, care oferă cursurile necesare pentru ca studentul să dobândească toate cunoștințele necesare obținerii certificatului. 

next
Next project
Golful Pescarilor