logo
En
Sevda

Magazin online de bijuterii

Început.

Fondată în 1993, Sevda este o afacere de familie, dezvoltată din dorința de a oferi diversitate pe piața de bijuterii din România. De peste 25 de ani, Sevda încearcă să ofere clienților mai mult decât bijuterii, să se alăture acestora pentru a le îndeplini dorințele.

telefon

Brandul Sevda a avut o evoluție rapidă, iar, în prezent, Sevda are peste 40 de magazine de bijuterii în întreaga țară. Magazinul online a venit ca o completare a brandului, prezența acestuia în mediul online nefiind o prioritate până în anul 2017.

telefon telefon telefon
Ce s-a întâmplat mai departe?

Dezvoltarea site-ului Sevda a durat 4 luni și continuă. Fiind vorba de un magazin online cu o complexitate medie spre mare, provocările au fost multiple și, pentru a satisface așteptarile clientului, a fost aleasă o platforma custom, realizată în CodeIgniter. Astfel, nu au existat îngrădiri în dezvoltarea anumitor module speciale sau a design-ului.

poza poza
Final.

După mai bine de un an de dezvoltare, Sevda începe să își facă simțită prezența în online, vânzările cresc și brandul începe să aibă o notorietate în mediul virtual, pe sectorul de bijuterii. Poziționarea a fost întărită și de campaniile de Black Friday, marcate de un plus major în vânzări, care au venit și cu un număr mare de utilizatori, dintre care mulți au revenit.

next
Next project
San Marco