Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

Servicii
touchmedia360o

Branding

Estetica, in esenta sa, se ocupa de frumos si de armonie. Desigur, vorbim numai despre estetica frumosului si o lasam pe cea a uratului la o parte. Procesul de design si creatie este, din punctul nostru de vedere, cel mai important in orice tip de vizual, fie el website, identitate vizuala, print sau un simplu afis de informare.

 

Elementele vizuale au o importanta mare in contuarea unui brand sau in vanzarea directa. Serviciile de design si creatie, pentru orice tip de material publicitar, reprezinta un alt punct forte.

De-a lungul timpului, branding-ul si creatia au devenit un punct forte al agentiei Touch Media. Ne place sa ne jucam cu formele si stim foarte bine sa combinam armonios si corect cromatic culorile. Nu dorim sa va prezentam cercul lui Itten sau sa va tinem o lectie de cromatica privind culorile primare sau binare si nici nu va vom pune sectiunea de aur pe grafica dumneavoastra pentru a echilibra elementele in pagina. Tot ceea ce va putem garanta este ca le stim atat de bine incat procesul de design si creatie se ghideaza dupa niste reguli " de aur " in orice compozitie, toate acestea combinate cu "know how " in domeniu.