Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

Servicii
touchmedia360o

SEO & Promovare

SEO si Promovare online devin un domeniu din ce in ce mai greu accesibil datorita politicilor impuse de Google. Complexitatea serviciului de optimizare este in continua dezvoltare atat in cadrul agentiei noastre dar si datorita algoritmului google mereu in schimbare. Vorbim numai de google pentru ca, in Romania, motorul este utilizat de 95 % din utilizatorii de internet, dar, si la nivel global, google are o cota imensa, majoritatea cautarilor se fac prin intermediul acestui motor. Cota deranjanta i-a permis sa opereze modificari constant in algoritm si sa faca munca developerilor din ce in ce mai grea. 

Cele trei update-uri importante (Panda, Penguin si Hummingbird ) ne spun ca SEO ar trebui sa nu mai existe, dar, totodata, semnalele pozitive ale optimizarii inca ne confirma contrariul.

Ca serviciu, SEO presupune optimizarea website-ului si optimizarea densitatii de cuvinte cheie, naturaletea folosirii, codul valid si realizat in asentimentul Google precum si alte artificii legale dar confidentiale pe care le folosim in optimizarea unui website. 

Desigur, trebuie tinut cont ca optimizarea este dependenta de promovare si invers. Pentru o cotatie de SEO, trebuie auditam website-ul, sa il analizam si, ulterior, vom reveni cu un raport final in care va vom explica, concret, ce este de facut la website.