Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

Servicii
touchmedia360o

Web development

Realizam website-uri valide, cu un aspect estetic deosebit, complet administrabile de catre utilizator si optimizate pentru motoarele de cautare. Nu folosim template-uri si orice proiect este tratat cu respect, indiferent de valoare. Orice website realizat de catre Touch Media este cu design unic in mediul online, cu un sistem de administrare dedicat si optimizat pentru motoarele de cautare. Website-urile se realizeaza etapizat ( design, implementare css/html, programare si CMS, SEO si testare ) in urma unui brief pe care orice client trebuie sa il completeze.

 

Folosim pe langa limbajele clasice ( PHP, MYSQL, JAVA SCRIPT etc ) si frameworkuri complexe pe care putem dezvolta orice tip de proiect. Ne place sa lucram pe Codeigniter si Laravel dar nu ne dam inlaturi de la Cake PHP sau Virtuemart, Joomla sau Wordpress.

 

Un alt serviciu cu traditie este realizarea de magazine online pe platforme dedicate. In functie de complexitatea magazinului dorit putem alege impreuna cea mai buna solutie de dezvoltare web. Pasii de realizare ai unui magazin online sunt stabiliti impreuna cu beneficiarul: UX/UI, design si logica, programare, testare si live. Lucram etapizat pentru a elimina timpii morti si erorile de comunicare.