Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

servicii
touchmedia360o

Suntem una dintre putinele companii care pot oferi o gama larga de servicii web based, dar si alternative. Ne plac proiectele customizate, care ne pun la incercare. Nu lucram pe template-uri, facem totul de la 0 si suntem intotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii. Printre multe altele, realizam aplicatii de mobil iOS si Android, dezvoltare web, solutii e-commerce, Joomla development, magazine online pe solutii custom, Sisteme CRM web based, campanii CPC prin Google Adwords si Facebook, identitate vizuala, audit UX, apps wireframes, solutii pentru mobile si networking. Asteptam sa ne pui la incercare!

Ce facem?

Realizam website-uri, magazine online si aplicatii iOS si Android. Dezvoltam proiecte mari, foarte mari, dar si mici. In primul rand ,propunem solutii si livram produse testate si optimizate.

 

 

In functie de client, oferim o gama larga de servicii.

 

Incepem cu branding-ul si putem oferi solutii complete de identitate, inclusiv manuale de identitate sau pachete complete de identitate.

 

Ne putem ocupa, dupa finalizarea site-ului, si de promovarea acestuia sau mententanta lui. Suntem printre putinele companii care ofera garantie de 6 luni pentru orice proiect. Facem acest lucru deoarece suntem foarte siguri pe serviciile oferite.

 

In linii mari, serviciile de web development constituie baza activitatii noastre, dar suntem o agentie interactiva full service care realizeaza orice tip de proiect online, integreaza si implementaza campanii de promovare online ( Facebooks si Google Adwords ), marketing online si SEO.

 

Te asteptam la o discutie pentru a ne cunoaste mai bine.

 

 

Cum facem?

Facem bine :) tot ceea ce facem, deoarece lucram cu oameni dedicati meseriei lor si specializati pe domenii diferite. Impreuna formam un intreg care duce la bun sfarsit orice proiect, indiferent de complexitate sau obstacole.

 

Colaboratorii si clientii nostri ne recomanda ca pe un partener de lunga durata si care nu dezamageste, care isi indeplineste task-urile, lucreaza organizat si cu simt de raspundere. Inainte de toate, cu creativitate.

 

Cu o echipa dedicata, se poate face orice. Nu ne laudam ca suntem cei mai buni, dar ne straduim sa demonstram asta fiecarui client in parte.

 

Aplicatii iOS si Android

Cel mai nou serviciu dar totodata cel mai pretentios si frumos din cadrul agentiei. Am luat drumul smartphone-urilor si de 3 ani ne-am axat pe dezvoltarea de aplicatii pentru iOS si Android, folosind tehnologii hibride sau cod nativ. Ca si limbaje folosim Angulaj JS, Node JS, Corbova, sau...

Web development

Realizam website-uri valide, cu un aspect estetic deosebit, complet administrabile de catre utilizator si optimizate pentru motoarele de cautare. Nu folosim template-uri si orice proiect este tratat cu respect, indiferent de valoare. Orice website realizat de catre Touch Media este cu design...

Marketing Online

Marketingul online are multiple ramificatii si putem discuta ca si in cazul celui offline de mai multe canale de comunicare si strategii ce pot fi aplicate in functie de fiecare business in parte. Putem discuta in cazul marketingului online de servicii dedicate fiecarui business in parte si...

SEO & Promovare

SEO si Promovare online devin un domeniu din ce in ce mai greu accesibil datorita politicilor impuse de Google. Complexitatea serviciului de optimizare este in continua dezvoltare atat in cadrul agentiei noastre dar si datorita algoritmului google mereu in schimbare. Vorbim numai de google...

Branding

Estetica, in esenta sa, se ocupa de frumos si de armonie. Desigur, vorbim numai despre estetica frumosului si o lasam pe cea a uratului la o parte. Procesul de design si creatie este, din punctul nostru de vedere, cel mai important in orice tip de vizual, fie el website, identitate vizuala,...

Cu cine lucram

O gama larga si cat mai completa de servicii Touch Media360o

Descoperiti serviciile noastre detaliate si, pentru orice sfat sau nelamurire, va stam la dispozitie.

Stabileste o intalnire