Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

about
touchmedia360o

Trecut


In 2004, am facut primul pas catre publicitate, timid, in Constanta – la acea vreme, o piata slab dezvoltata si greu receptiva. Cu emotii am mers mai departe...

Prezent


Dupa 12 ani de activitate, Touch Media se pozitioneaza ca o agentie de dezvoltare web si marketing online cu servicii premium, cu sute de clienti nationali si internationali si ambitii din ce in ce mai mari.

Viitor


Ne indreptam spre o companie mare cu multi clienti internationali, dar, in continuare, ne vom ocupam si de cei mici, deoarece nu ii vom uita niciodata cei cu care am pornit la drum in 2004 si care au crescut alaturi de noi.

Touch Media a fost fondata in 2004 de Angheliu Alexandru in calitate de designer si unic angajat :). Am continuat timid pana in 2006 cand am luat hotararea sa intram pe piata de web development din Constanta, o piata total imatura dar cu cereri din ce in ce mai mari. 2006 a fost momentul cand companiile au inceput sa investeasca in site-uri. Dedicarea ne-a permis sa ne dezvoltam si sa formam o echipa care a reusit sa dezvolte poriecte din ce in ce mai complexe folosind diverse solutii tehnice.

 

In anul 2008 - 2009 ne-am extins activitatea in Bucuresti, Brasov, Timisoara si in Cluj iar acest lucru ne-a permis sa ne marim foarte mult portofoliul de clienti sa atragem comapanii mari si sa lucram la un alt nivel.

 

Momentul in care am urcat si mai mult a fost intrarea pe piata internationala. Am inceput in Canada cu doi clienti si mai apoi ne-am ramificat in Germania, Belgia, US etc

 

Acum, dupa 10 ani de activitate Touch Media are o echipa puternica, lucreaza pentru branduri internationale si nationale de renume si realizeaza proiecte complexe, mari si foarte mari iar ambitiile sunt si mai mari.

 

Clientii nostri ii puteti vedea la sectiunea de clienti. Ne mandrim cu ei, mai ales ca majoritatea ne-au devenit parteneri si unii chiar si prieteni.