Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

blog
touchmedia360o

Pizza San Marco - un succes din 2009

Pizza San Marco a fost intotdeauna un client care a cautat schimbarea, in tendinte, in pas cu moda sau, mai bine zis, cu un pas inaintea ei. Cel putin pe piata din Constanta. O piata unde o firma de delivery nu ar face niciodata investitiile pe care Pizza San Marco le-a facut in imagine de-a lungul anilor. Si nu vorbim de orice fel de investitii. Vorbim aici nu de o imagine oarecare, un logo aruncat pe un flyer si un site care sa foloseasca o banala tema wordpress.

 

Estetica a primat in cazul colaborarii cu Pizza San Marco. Cultul si educatia pentru frumos au fost pasi decisivi in succesul unui brand local. A facut diferenta intre calitatea produselor oferita de San Marco si cea oferita de restul afacerilor de acest gen. Calitatea imaginii intotdeauna s-a reflectat in brand.

 

Pe web, San Marco a avut tot timpul ce este mai nou. A fost primul magazin online de pizza din Romania, a avut un site creativ si care imediat a generat vanzari si nu putine.

 

Acum, dupa un rebranding decisiv, San Marco a schimbat si mai mult strategia de imagine, calitatea a crescut si mai mult, a ramas un delivery in continuare, dar cu produse de calitate. Odata cu rebranding-ul si cu optimizarea noului site pentru mobil, a venit si ideea dezvoltarii aplicatiilor.

 

Traficul a crescut de la an la an, vanzarile online la fel, iar, odata cu cresterea generala a folosirii smartphone-urilor, un nou val de comenzi si lead-uri au aparut. Desigur, cu un SEO facut lunar, cu newslettere si alte ingrediente de marketing.