Contact
Bd-ul. Mamaia, nr. 152, Et. 2, Constanta, Romania
Telefon Birou: +40 241 485 002
Management: +40 755 690 002
Evenimente: + 40 755 690 000

Email: office@touch-media.ro
Acest site apartine comaniei Touch Media SRL
Este interzisa reproducerea textelor si preluarrea imaginilor fara a avea acordul nostru.

Copyright 2015 S.C. Touch Media S.R.L
Toate drepturile rezervate

blog
touchmedia360o

Jurnaluluneimame.ro

Suntem mandri sa vorbim despre colaborarea cu Jurnalul unei mame. Este una frumoasa si cu beneficii si realizari de ambele parti. Am crezut in proiectul asta de la inceput si ne place sa credem ca am ajutat la cresterea lui.

 

Inceput in ianuarie 2014, proiectul apartinand Aurei Angheliu a debutat ca un simplu blog unde Aura impartaseste idei, probleme, solutii si experiente pe care le-a trait de cand este mama. Fara targhet, fara pretentii de trafic, fara publicitate. Doar un jurnal unde erau asternute amintiri fericite, triste, solutii la anumite probleme si concluzii personale de parenting. Si asa au inceput emotiile. Au inceput si transformarile, ambitiile si motivatiile si, totodata, traficul.

 

Acum, Jurnaluluneimame.ro este un site de referinta in parenting, experiente de parinte impartasite. Contine, pe langa module clasice, calculator de ovulatie, sectiune cu nume de copii, jurnal al sarcinii, adaugarea de experiente si multe altele.

 

In curand, site-ul se va schimba, radical. Calitatea va ramane aceeasi, Aura va scrie la fel de minunat aproape in fiecare zi. Vor aparea noi sectiuni dedicate celor care dezvolta business-uri in domenii de relevanta si, astfel, site-ul va trece la un alt nivel si o sa paraseasca intr-un mod natural zona de blog.

 

Ca si performanta, Jurnaluluneimame.ro a adus lucruri noi, a deschis minti incuiate, a generat discutii aprinse, dar a adunat un trafic de calitate, o mica comunitate de cititori fideli care creste de la zi la zi. Totul organic, natural.

 

In luna octombrie a anului 2015, site-ul a atins punctul culminant cu un articol menit sa schimbe mentalitati. Sa speram ca asa s-a si intamplat cu articolul " Cum si-a invatat o mama din Rusia fetita sa scrie. Metoda mi se pare geniala ". Articolul a avut un varf de 21 500 de vizite unice intr-o singura zi, nu mai vorbim de zilele ce au urmat, cand traficul a fost enorm pentru un singur articol.  Pe langa vizualizari, articolul a avut 5066 de share-uri, 536 de comentarii si peste 21 000 de like-uri. A fost cel mai viralizat articol al lunii octombrie.

 

Multumim, Jurnalul unei mame, pentru incredere.